BLOGI

Ensilumi

Jumahdin täysin siihen ajatukseen, että pitäisi tehdä sitä ja tätä ennen kuin voin kirjoittaa tästä ja tästä. Mielessä pyöri vaikka miten kauan kooste vuoden 2016 valokuvista, mutta ajatus kiikkuu jatkuvasti tärkeyslistan pohjalla, joten taidan unohtaa toistaiseksi koko koosteen.

Pää ei tahdo pysyä mukana tapahtumissa. Viime aikoina tuntuu että mahdollisuuksia syötetään ovista ja ikkunoista, eikä käteni yllä tarttumaan yhteenkään niistä. Yritän olla ajattelematta ja pysyä liikkeessä, tehdä asioita hurjalla tahdilla ja tuottaa tuottaa tuottaa. Ja silti tasapainoitella muiden asioiden kanssa. Halu löytää kultainen keskitie työnteon ja henkilökohtaisen elämän välillä on tällä hetkellä vähän liiankin pieni. Tahdon tehdä ja tavoitella. Haluan vuoden 2017 olevan menestyksen vuosi ja samalla kuitenkin suuri osa minusta toivoo, etten matkalla hukkaa itseäni.

Sain hetki sitten uuden tietokoneen ja tämä on luotu kirjoittamiseen. Olen (liian) pitkään kamppaillut vanhan läppärini kanssa. Milloin se sammuu itsestään, milloin jumittaa niin että akku on pakko repiä irti. Kaikki näppäimet eivät toimi ilman väkivaltaa ja läppärin liikuttaminen ei tule kuuloonkaan. Sentään kärsivällisyyteni teknologian kanssa on hyvällä mallilla. Nyt kun sylissäni lepää toimiva tietokone, tuntuu sanojenkin muodostaminen huomattavasti miellyttävämmältä.

Jottei menisi ihan turhanpäiväiseksi, niin tässä olisi vuoden ensimmäiset kuvat, jotka käytiin ottamassa ihanan Josefian kanssa lumisateessa kolmas tammikuuta. Teippasin toiseen kameraani elmukelmua, mutta tuskin se auttoi mitään ja tuntuu että kamerassa jo valmiina ollut pieni kosteusvaurio paheni entisestään. Muutenkin 30D:n vauhti on hidastunut puolella ja laatu tuntuu huononevan ruutu ruudulta, joten uuden kameran hankkiminen alkaa olla sen edellämainitun prioriteettilistan kärkipäässä.

Malli: Josefia Jusslin 

Nyt tähän hätään en keksi muuta kerrottavaa, joten päästän teidät pälkähästä ja jatkan kuvien editoimista.

/Säde

INSTAGRAM: @photopuusa
FACEBOOK: @photopuusa 
TUMBLR: @photopuusa