BLOGI

Halloween

Ilmassa on motivaatiopulaa ja asenneongelmaa. Asiat eivät liiku, koska minä en liiku. Jumitan paikoillani, epämääräisten aikataulujen välisessä tyhjiössä ja unohdan elää. Kaikki maistuu samalta, kaikki tuntuu kaavamaiselta ja silti suorittaminen ei onnistu. Pelkään julkaista, joten tallennan kaiken luonnoksiin ja unohdan. Pelkään edetä. Pelkään kritiikkiä tai huonoa vastaanottoa, koska tänään en ehkä kestäkään mitään. 

Hämmästyn siitä miten aika liikkuu. Tavallaan yksi päivä on maailmassani viikko, tavallaan yksi viikko tuntuu puolikkaalta päivältä. Kuvat roikkuvat, koska taisin ottaa ne eilen. Tai sitten siitä on kaksi viikkoa, niin kuin näistä kuvista. Spontaanisti päädyttiin Nooran kanssa tekemään elämällä jotain vähän järkevämpää ja onnistuttiin iltaan mennessä luomaan Halloween-kuvat yhdessä. 

Vartalomaalaus: Noora Huttunen
Malli: Noora Nevala
Assistentti: Eliisa Kupiainen

Alkuperäisenä tarkoituksena oli ottaa kuvat luonnonvalossa sisällä, mutta huonon aikataulutuksen ansiosta päädyttiin turvautumaan puhelimen taskulamppuun, joka on aina yhtä kova yllättäjä valaistuksena. 

Tässä vielä pikainen Behind the Scenes -video päivästä: 

 

Toivottavasti ensi kerralla kirjoitan vähän pirteämmistä jutuista. Kuullaan! 
/ Säde

IG @photopuusa /  IG @kolakuningas / Tumblr @photopuusa  / Facebook @photopuusa / Twitter @kolakuningas