BLOGI

Hiekka kohtaa varpaat

Maanantai meni jo tohinalla ohi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ois mulla tekosyykin! Viimeisen vuoden ajan oon varmuuskopioinut kahdeksan vuoden kuvia ja sitä kun tekee, ei kuvia oikein jaksa latailla muille sivustoille kun kopioinnissa menee sekaisin. Nyt sain sen kuitenkin päätökseen ja voin huoletta seuraavan kuukauden tykitellä menemään, kunnes on taas varmuuskopioinnin aika. Oisko selittely nyt tässä? Mennään asiaan! 

Pahvia, foliota ja teippiä! 

Pahvia, foliota ja teippiä! 

 

Tuossa toukokuun alussa käytiin ihka uuden tuttavuuden Johannan (linkki Johannan sivuille) ja muutaman muun tyypin kanssa kastelemassa varpaita Hietsussa (Hietaniemenranta). Oltiin edellisenä iltana kyhätty vakioassarini Elkun kanssa uusi ja isompi heijastin ihan vain simppelisti pahvista, foliosta ja teipistä. Päästiin kokeilemaan sitä ensimmäistä kertaa ja pahvinpala paljastui yllättävän kovaksi reflaksi ottaen huomioon nollabudjetin. Vähän siitä lähti laikukas valo tuulen ja puolihyvän toteutuksen vuoksi, jonka tajusin vasta siinä kohtaa kun joku mulle asiasta sanoi FB-ryhmässä. Tästä viisastuneena tiedetään nyt, että ensi kerralla koko hoito kannattaa päällystää kontaktimuovilla. 

Kuvauspäivä oli hauskin pitkästä aikaa ja vesikin yllätti lämmöllään. Loppuvaiheessa oltiin kaikki neljä (malli, kaksi avustajaa ja meitsi) vähintään nilkkoihin asti vedessä, mutta oli todellakin sen arvoista. Kuvien tarkoituksena oli kuvastaa sitä uudelleensyntymisen tunnetta, mikä mulla itsellä on tänä keväänä valokuvaamisen suhteen ollut. Sen olisi varmasti voinut viedä vielä vähän pidemmällekin, mutta jotenkin tuntui että vaadin mallilta ihan tarpeeksi jo pelkästään sillä, että pakotin vyötäröä myöten meriveteen aivan liian aikaisin keväästä, hah. 

Malli: Johanna Von Hertzen
Assistentit: Eliisa Kupiainen, Janina Bergkvist ja Anu Mönttinen 

Kuvat saa klikkaamalla isommiksi.

 


Lopuksi jäätiin vielä toviksi hengailemaan assareiden a.k.a valomiesten kanssa rannalle ja fiilistelemään tulevaa kesää.

Näitä ei saa klikkailemalla isommiksi heh.