BLOGI

I BRING THE KARMA

Kirjoittaminen tuntuu vieläkin vaivalloiselta ja pakolliselta pahalta. Muistan kun joskus kirjoitin päivittäin pitkiä tekstejä blogiin, päiväkirjaan ja vielä vähän jotain ystävällekin. Silloin se oli tapa ilmaista itseään, mutta nykyään teen sen aikalailla kuvien kautta. Sitten kun tai jos kuvausinto laantuu, uskon kirjoittavani paljon enemmän taas. Tiedä sitten mikä siinä on. 

Kuitenkin. Oon aina ollut huono ystävänä ja vielä huonompi lahjojen kanssa. Yksi tärkeimmistä ja pitkäaikaisimmista ystävistäni täyttää pian 23 vuotta ja hänellä olisi ollut juhlat sitä varten Turussa. Mua on nykyään tosi vaikea saada Turkuun saakka, koska koti on paras paikka maailmassa ja koti siirtyi reilu vuosi sitten pysyvästi Helsinkiin. En siis mennyt tänäkään viikonloppuna Turkuun ja nyt omatunnontuskissani latailen Jadelle kuvia Dropboxiin lahjaksi. Tämä muuten piti tehdä jo aikoja sitten. 

Jade on ollut mun kuvauskokeilujen kohteena monta kertaa ja tulee varmasti vielä olemaankin monesti. Törmäsin kuviin maaliskuulta 2014, jolloin taidettiin väsätä ensimmäinen "lakana teipattuna seinään/vaatekaappiin/rekkiin ja jalkalamppu sopivaan kohtaan" -viritelmä. Laadullisesti nämä ei ole mitään priimakamaa, mutta oon aina tykännyt epätäydellisyydestä. Pienenä ryöstin äidin pois heittämät filmikuvat ja tein niistä oman albumin. Se kertoo aika paljon nykyisistäkin kuvamieltymyksistä. Tämän vuoden tarkoituksena oli juhlia oman silmän tapaa katsoa asioita, mutta nyt kun katson viime viikkoisia kuvia ja vertaan niitä näihin, oon lähtenyt taas siihen typerään täydellisyydentavoitteluun kovaa vauhtia. Ojasta allikkoon. 

Anyway, näistä pidän. Kuvaa klikkaamalla pystyy kätevästi selailemaan kokonaisia kuvia. 

Malli: Jade Somby


/ Säde