BLOGI

Puhelimet ovat tätä päivää

Todellinen työmyyrä ei jätä tuntiakaan käyttämättä, istun nimittäin juuri bussissa matkalla Turkuun ja ajattelin kokeilla puhelimella postauksen tekemistä ensimmäistä kertaa. Toistaiseksi tuntuu toimivan! 

image.jpg

 

Ollaan siirrytty rytinällä mobiiliaikaan, sen huomaa pelkästään tilastoista. Täällä ja Facebookissa molemmissa 70 prosenttia käynneistä tehdään mobiililaitteella. Seitsemänkymmentä prosenttia! Miettikää. Pari vuotta sitten kun bloggasin ahkerasti, sivuani selattiin puhelimilla vain  20 prosenttia. 

Nykyään on tärkeämpää se, miltä kuva näyttää puhelimelta katsottuna, kuin tietokoneella. Uskoisin, että potentiaalisista asiakkaista kaikki selaavat nettiä kännykällä ja taas media-alan ihmiset (mm. muut valokuvaajat) käyttävät edelleen aktiivisesti tietokoneita. Itse editoin kuvat koneelta käsin, mutta uudistin omaa työskentelytapaani sen verran tänä vuonna, että olen aina tarkistanut kuvat editoinnin jälkeen puhelimella. Joskus koneen näytöltä valitut lempparit ovat osoittautuneet turhan laimeiksi ja ne ovat jääneet sinne kovalevyn uumeniin. 

Anyway, julkaisin tänään muutamat testikuvat mitä otettiin pari viikoa takaperin Hakaniemessä Anna Regon kanssa! 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Kommentointi on muuten tehty vielä jokseenkin hankalaksi ja ajattelinkin paneutua siihen reissuni jälkeen. Nyt kuitenkin maaseutu kutsuu, palaillaan maanantaina!  

 (Arvioni mobiilibloggaamisesta: 5/5 Itseasiassa tosi paljon kätevämpää kuin tietokoneella. Taisi vain laatu mennä kuvista, mutta onneksi asia on korjattavissa myöhemmin.)

 / Säde