TERVETULOA KUVAUKSIIN

Photo Puusan studiokuvauksissa käyminen on kuin kampaajalla kävisi - Varaat itsellesi sopivan ajan, vaihdamme pari viestiä ja kuvauspäivänä tapaamme Katajanokanlaituri 5:ssä, aivan Helsingin kauppatorin vieressä. Skattan studiolla on tilaa vaihtaa vaatteet, ehostautua, juoda kahvit, tanssia musiikin tahtiin ja toteuttaa isompiakin kuvauksia. Tavoitteenani on, että  kuvausten päätyttyä tunnet itsetuntosi kohonneen ja tuskin maltat odottaa valmiiden kuvien näkemistä. Kun kuvat viimeistään kahden viikon sisään napsahtavat sähköpostiisi, maksat toivottavasti liitteenä olevan laskun hymyillen.

Laadukkaat, ammattilaisen ottamat kuvat erottuvat aina edukseen tilanteessa kuin tilanteessa. Olit sitten somen satunnainen käyttäjä, taiteenharjoittaja, pienyrittäjä, koomikko, muusikko, drag-artisti, työnhakija, supersomettaja, toimittaja, opiskelija, mitä vain, kuvaukset ovat elämys, josta jää hyödyllinen muisto talteen.

Lue lisää Skattan Studiosta täältä!
JOKAINEN ANSAITSEE TULLA NÄHDYKSI

Photo Puusa on arvomaailmaltaan queer-feministinen yritys. Mielestäni jokainen ihminen on kaunis ja yritän mielelläni tuoda kuvissa esiin oman versioni kuvattavan ihmisen kauneudesta. Kuvauksissa noudatetaan ehdotonta itsemääräämisoikeutta ja kuvat käsitellään täydellä luottamuksella EU:n tietosuojalakia noudattaen. Kaikki mitä puhumme kuvauksissamme, jää paikallaolevien väliseksi. Pyrin jokaisessa tilanteessa luomaan turvallista tilaa kaikin mahdollisin keinoin.

Skattan Studion esteettömyystiedot voit lukea täältä!

SÄDE PUUSA


Olen lämminhenkinen, sosiaalinen ja ammattitaitoinen valokuvaaja. Olen tehnyt pienyrittäjänä valokuvaustöitä vuodesta 2015 ja studiolla olen aktiivisesti työskennellyt keväästä 2018. Suhtaudun työhöni intohimolla ja päämäärätietoisuudella. Nautin jokaisen kuvaustilanteen omasta ilmapiiristä ja siitä, miten jokaisesta kuvattavasta voi oppia jotain uutta. Kanssani on helppo toteuttaa villeimmätkin ideat ja olen kuullut huhua, että seurassani on miellyttävää viettää aikaa. Minulle valokuvaus on itseilmaisun ja visuaalisen toteutuksen lisäksi yhteistyötä kaikkien kuvauksissa mukana olevien kanssa.


Mitä tehdä jos kuvauksiin tuleminen jännittää?  
Lue useimmin kysyttyjä kysymyksiä ja kysy omasi!